به مناسبت روز بزرگداشت عطار نیشابوری؛ نخستین نشست ادبی محفل مد قلم کتابخانه عمومی شهید اندرزگو بندرامام خمینی(ره) برگزار شد.
به مناسبت روز بزرگداشت عطار نیشابوری؛ نخستین نشست ادبی محفل مد قلم کتابخانه عمومی شهید اندرزگو بندرامام خمینی(ره) برگزار شد.
به مناسبت روز بزرگداشت عطار نیشابوری؛نخستین نشست ادبی محفل مد قلم کتابخانه عمومی شهید اندرزگو بندرامام خمینی(ره) برگزار شد نخستین نشست ادبی محفل مد قلم به مناسبت روز بزرگداشت عطار نیشابوری درکتابخانه عمومی شهید اندرزگو بندرامام خمینی(ره) برگزار شد به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بندرماهشهر؛ نخستین نشست ادبی محفل مد قلم به مناسبت روز بزرگداشت عطار نیشابوری درکتابخانه عمومی شهید اندرزگو بندرامام خمینی(ره) برگزار شد و اعضا و مهمانان حاضر در محفل ادبی مدقلم پیرامون فعالیت های پژوهشی در حوزه ی ادبیات گفتگو و نظرات خود را در این باره ارائه نمودند. لیلا سپهری؛مسئول محفل ادبی مد قلم با تبریک روز بزرگداشت عطار نیشابوری؛ضمن تشریح برنامه ریزی های سال جاری و فعالیت های منتخب مورد نظر اعضا؛عنوان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی و لزوم تعامل با سایر نهادها و محافل فرهنگی،ادبی و هنری استان به منظور بسط فرهنگ و ادبیات ضروری است. دکتر مهران عباسی از فعالان عرصه محیط زیست با تاکید بر اهمیت طبیعت در اشعار شاعران؛اظهار کرد:این بستر برای دوستی انسان با محیط زیست مناسب و پویا است و علاوه بر آن تاثیر طبیعت بر تلطیف روحیه مخاطبان نوعی آشتی حقیقی با طبیعت است و تاثیر فرهنگی خوبی بر جامعه خواهد داشت. دکتر عادل تمیمی پژوهشگر و فعال فرهنگی،اجتماعی دغدغه ی منطقه ی ما را فرهنگ دانست و خاطرنشان کرد: روزمرگی و دلواپسی های پیرامون در حال حاضر به سمتی پیش می رود که جای پرداختن به هنر و ادبیات را می گیرد،به گونه ای که فاصله ی ما از کتاب بیشتر و بیشتر می شود. وی افزود: ما حتی می توانیم گفتمان های سیاسی و اجتماعی را در بستری فرهنگی و ادبی بیان کنیم چرا که فضایی خلاقانه و هنرمندانه می سازد. در ادامه این نشست؛ هادی غبیشاوی از دیگر فعالان عرصه فرهنگی به آثار عرفان در اشعار عطار اشاره کرد و خوبی ادبیات را در این دانست که یک کتاب می تواند انسان هایی با رشته ها و گرایش های مختلف را گرد هم آورد و به گفتگو درباره ی کتاب و تاثیر آن بر مخاطب وا دارد. علی محسنی فعال اجتماعی نیز با اشاره به اهمیت ادبیات عرب در جهان؛بیان کرد: شاعران در این جوامع از ارزش واحترام خاصی قائل هستند و وجود چنین محافل ادبی در سطح جامعه بسیار ضروری و نیازمند توجه ویژه ای است تا فعالیت های گسترده تری در سطح منطقه داشته باشند. در خاتمه این نشست اعضا محفل به خوانش برخی از اشعار عطار و همچنین سروده های خود پرداختند.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.